Om Helle Madsen

Mindfulness instruktør og kvalificeret MBSR underviser

Helle Madsen

Mindfulness instruktør og kvalificeret MBSR (mindfulness-baseret-stress-reduktion) underviser

Praktiseret meditation siden 1993.

Jeg har altid set mit liv, som et liv jeg har ansvar for og ret til at leve, med de idealer og livsværdier, jeg måtte have. Det betyder at jeg har lagt stor vægt på selvstændighed og frihed til at udvikle mig individuelt til et menneske, der gerne vil være en del af fællesskabet og respektere andre mennesker og deres livsværdier.

Hvis man gør det bedste for sig selv, vel at mærke fra hjertet, er det til alles bedste. Selvomsorg fører til medfølelse. Ved at være nærværende og lytte til sin intuition, udvikles ro i sindet, venlighed og vedholdenhed.

Jeg vil gøre mit bedste

Jeg vil gerne gøre mit bedste, med den indflydelse og de livsvilkår jeg har – og heri ligger en hel del medfølelse og accept til mig selv, for blot at være mig med alt hvad det indebærer og til andre for blot at være mennesker på godt og ondt.

Mindfulness og meditation har hjulpet mig igennem mange af livets besværligheder. Derfor kan jeg varmt anbefale at gøre denne praksis til en del af livet.

Kontakt mig

Kontakt mig allerede i dag for en snak omkring dine behov. Jeg hjælper dig både videre som privatperson og som virksomhed.
Kontakt mig her
Copy link
Powered by Social Snap