Anbefalinger

Udtalelse om Helle Madsen og workshops
Kontakt mig her

“Kunst på recept”

Johannes Larsen Museet

Helle Madsen fungerer som ekstern mindfulness workshopafholder på Johannes Larsen Museet i Kerteminde. Samarbejdet startede i januar måned 2017, i forbindelse med opstart af et 3-årigt projekt kaldet Kultur på recept.

Kultur på recept henvender sig til sygemeldte borgere fra Nyborg Kommune med lettere angst, stress og depression. Formålet med projektet er, at give kursisterne et personligt og socialt løft, samt gode oplevelser gennem mødet med kunst, natur og kultur.

Mange af kursisterne har svært ved at slappe af og få tilstrækkeligt med søvn, hvorfor Johannes Larsen Museet har valgt at afholde mindfulness workshops som en del af de 10 uger lange kursusforløb.

Helle Madsen har været en del af kursusprogrammet, hvor hun selvstændigt har stået for undervisningen i mindfulness. Kendetegnende for Helle er hendes store empati for kursisterne, hvilket er en vigtig egenskab, da kursisterne reagerer på forandringer og mødet med nye undervisere med uro og i nogen tilfælde angst. Det formår Helle Madsen at tackle på allerbedste vis således, at kursisterne kan slappe af og gennemføre de øvelser, som Helle har planlagt for dem, og med rigtig positive resultater og tilbagemeldinger.

Helle Madsen udviser en stor interesse for til stadighed at tillære sig ny viden og nye metoder, som hun afprøver i små og passende doser i praksis sammen med kursisterne.

Jeg giver hermed Helle Madsen mine allerbedste anbefalinger.

Birgitte Kjøller Formidlingsinspektør

Arbejdsglæde og mindfulness

Servicepersonalet, Århus Universitet

“Det var simpelthen et fantastisk oplæg – lige i skabet ift. målgruppen! Tusind tak! Tilbagemeldingerne er Meget positive! ”

Jeannette

Mindfulness hold

“Tak for et godt mindfulness kursus. Det var givende, spændende og jeg fik meget ud af det, også selv om jeg missede et par lektioner. Er det noget du rejser rundt med?”

Susanne

Kontakt mig

Kontakt mig allerede i dag for en snak omkring dine behov. Jeg hjælper dig både videre som privatperson og som virksomhed.
Kontakt mig her
Copy link
Powered by Social Snap