MBSR kursus Odense

Mindfulness-baseret-stress-reduktion

MBSR kursus mindfulness-baseret-stress-reduktion

 

For enkelte personer og grupper 

Pris per person 3500 kr./3000 kr. for studerende

Kurset indeholder 8 gange á 2,5 time plus en hel lørdag og tilpasses deltagernes ønske om tidspunkt.

Bestilling og information til mobil: 6095 9657 eller helle@hellemadsen.dk

MBSR kursus (mindfulness-baseret stressreduktion)

MBSR er et 8 ugers mindfulness program udviklet af Dr. Jon Kabat-Zinn fra USA. Det er et gennemtestet program, som udøves over hele verden til forebyggelse og håndtering af stress. Mindfulness er vores evne til at være opmærksomme på en anerkendende måde uden at dømme, det der er, i det nuværende øjeblik. En øvelse i at være nærværende i livet.

Fokus på nuet

Ved mindfulness-meditation fokuseres på sanserne, åndedrættet, kroppen og lydene, en tilstedeværelse i nuet, der giver indre ro og klarhed. Når vi dyrker mindfulness, øver vi os i en venlig og imødekommende omsorg over for os selv. Mindfulness reducerer stress, depression, styrker immunforsvaret og forbedre søvnen.

Indhold

Kurset er hovedsageligt praktisk, vi lærer gennem erfaring. Der er guidede mindfulness øvelser. Vi har både siddende og liggende meditationer, på stole og på underlag på gulvet, der vil være mindful bevægelse, gående meditation, udveksling, hvor vi deler erfaringer m.m.

Målgruppe

Kurset er for dig, der er motiveret og nysgerrig efter at afprøve, hvad mindfulness kan gøre for dig. Mindfulness har vist sig at forebygge og reducere stress, angst og depression. Det anbefales at komme til alle timer og sætte tid af til at træne derhjemme ca. 45-60 min om dagen, for at få det fulde udbytte.
Tag behageligt tøj på.
Du får tilsendt lydfiler og materiale.

Hvornår skal du vente med at praktisere MBSR?

Afhængighed og misbrug i tidlig bedring.
Ubehandlet psykose.
Akut depression.
Hvis du er i dyb krise.

 

 

Bliv selv MBSR underviser

MBSR kurset giver adgang til at søge om optagelse på MBSR underviser uddannelsen på Dansk Center for Mindfulness, forskningscenter ved Århus universitet.

Kontakt mig

Kontakt mig allerede i dag for en snak omkring dine behov. Jeg hjælper dig både videre som privatperson og som virksomhed.
Kontakt mig her
Copy link
Powered by Social Snap