MBSR mindfulness-baseret-stress-reduktion

8 ugers mindfulness program til forebyggelse og håndtering af stress

Hjem » MBSR mindfulness-baseret-stress-reduktion

Hvad er MBSR?

MBSR er et 8 ugers mindfulness program udviklet af Dr. Jon Kabat-Zinn fra USA. Det er et gennemtestet program, som udøves over hele verden til forebyggelse og håndtering af stress.

Mindfulness er vores evne til at være opmærksomme på en anerkendende måde uden at dømme, det der er, i det nuværende øjeblik. En øvelse i at være nærværende i livet.

Mindfulness og meditation

Ved mindfulness-meditation fokuseres på sanserne, åndedrættet, kroppen og lydene, en tilstedeværelse i nuet, der giver indre ro og klarhed. Når vi dyrker mindfulness, øver vi os i en venlig og imødekommende omsorg over for os selv. Mindfulness reducerer stress, depression og styrker immunforsvaret og forbedre søvnen.

Praktisk kursus

Kurset er hovedsageligt praktisk, vi lærer gennem erfaring. Der er guidede mindfulness øvelser. Vi har både siddende og liggende meditationer, på stole og på underlag på gulvet, der vil være mindful bevægelser, gående meditation, udveksling, hvor vi deler erfaringer m.m.

Kursets varighed

Det egentlige kursus er over 8 gange 2,5 timer plus en hel lørdag fra 9.00-15.00.

Der er en obligatorisk orienteringssession, inden kursus start, hvor I får et overblik over kurset. I får en snak med underviseren og en fornemmelse af, om det er et kursus, som I vil investere tid og ressourcer på.

Kontakt mig

Kontakt mig allerede i dag for en snak omkring dine behov. Jeg hjælper dig både videre som privatperson og som virksomhed.
Kontakt mig her
Copy link
Powered by Social Snap