Oplæg og workshop i mindfulness

Hjem » Workshop og oplæg i mindfulness

Hvad indeholder et oplæg og workshop i mindfulness?

 

Få viden om, hvad mindfulness er og hvordan det praktiseres.

Vi afprøver mindfulness øvelser, som guides i en rolig atmosfære. I kan selv arbejde videre med øvelserne.

Hvad kan mindfulness gøre for dig?

Ryd op i de mange tanker og få balance i krop og sind.
Når vi praktiserer mindfulness, er vi opmærksomme på tanker, følelser og krop uden at dømme, men blot iagttage. Derved ryddes der op i de mange tanker og mentale konstruktioner, der ofte fylder vores sind. Det er en metode, som fremmer selvindsigten og en hensigtsmæssig adfærd over for os selv, arbejdsmæssigt og i vores relationer m.m.

Selvomsorg og forebyggelse af stress

Vi forebygger stress og nedtrykthed og manglende tro på os selv. Vi bliver mere bevidste om vores egen formåen og lærer vores egne grænser at kende med en venlig og accepterende tilgang.
Den omsorg vi giver os selv, vil sprede sig som ringe i vandet, så andre bliver mindet om værdien i at passe på sig selv. I omsorg for sig selv bygges fundamentet til omsorg for andre også, selvomsorg og empati følges af.

Livskvalitet og trivsel

Den ikke dømmende og accepterede* tilgang til det, der er i livet lige nu, både på det indre plan og i vores livssituation indebærer, at vi ikke længere behøver at dække over mangler og fejl ved os selv, i vores erkendelse af, at vi jo alle er mennesker på godt og ondt.

Derved frigiver vi en mængde energi, der kan bruges på ”sagen” og det vi er i gang med. Vi kommer til at fremstår mere autentiske og tydelige i livet.

 Se det hele med nye og friske øjne

Fra et mere bevidst sted i os selv, en dybere tilstand af væren og ro, kommer vi i kontakt med vores indre visdom, samt evnen til at tænke kreativt, se muligheder og løsninger. Vi bliver skarpere i vores beslutninger og retning i livet.

*Forveksle ikke en ”accepterende tilgang” til os selv og livet med ”resignation”. Dét, der er ”lige her og nu” kan vi ikke gøre noget ved, det er her allerede. Det er vores udgangspunkt og det er herfra, vi kan handle mere hensigtsmæssigt, ved at trække vejret og få indre ro og koncentration. Et overblik til at se, hvad der skal til eller om situationen byder, at vi blot kan sige ”pyt”.

Kæmp ikke så hårdt, lad tiden arbejde og mange ting falder på plads af sig selv.

Oplæg og workshop aftales så det passer til jeres ønsker og muligheder.

Kontakt mig

Kontakt mig allerede i dag for en snak omkring dine behov. Jeg hjælper dig både videre som privatperson og som virksomhed.
Kontakt mig her
Copy link
Powered by Social Snap