Udtalelser fra kursister

Se, hvad kursisterne siger om mindfulness

En lærerig rejse og den er ikke slut endnu

“Mindfulness har lært mig at trække vejret rigtigt igen. Sove langt bedre.
At være bevidst om at nyde min mad.

I det hele taget at være meget mere til stede i nuet. Indtil nu har det været en lærerig rejse og den er ikke slut endnu. Heldigvis! Tak til mindfulness.”

Compassion og mellemmenneskelige relationer

Arbejdsplads
“Jeg arbejder på en arbejdsplads med deadlines og til tider et stort pres. Folk bliver indimellem frustrerede og skænder ud og råber højt. Jeg lytter blot, til de holder op med at råbe og siger til dem ”Det forstår jeg godt”. Nogle gange bliver folk flove over deres egen reaktion og undskylder.
Jeg ved det ikke er personligt, men blot frustration. Så det påvirker mig ikke særligt.”

Teenages børn
“Jeg har teenagesbørn. Indimellem har vi haft nogle sammenstød. De kom hjem og var frustrerede over et eller andet og det gik ud og os som forældre. Så jeg blev irriteret og det gik let op i en spids.
Nu kan jeg bedre tillade, at der er frustrationer, der bare skal ud, uden at jeg behøver at reagere på det. Det går hurtigt over igen. Der kommer ikke mange skænderier ud af det mere.”

 Trafikken
“Hvis der er kø på motorvejen sætter jeg noget stille musik på og accepterer situationen i stedet for at blive irriteret.
Før kom jeg helt op i det røde flet, hvis nogen i trafikken kørte dårligt. Jeg kunne blive ved med at diskutere situationen med mig selv og fortælle historien videre til andre. Det var svært at slippe.”

 Irritation påvirker min krop og sind
“Jeg tænker også at det er mig selv det går udover, hvis jeg bliver irriteret og stresset over andres handlinger. Dette gør at jeg bedre kan slippe det. Førhen lod jeg mig rive med og blev voldsomt irriteret over det, uden at tænke på hvordan det påvirker min krop og sind.
Mindfulness har hjulpet mig til at mærke efter.”

Genopfriskning af mindfulness

Ellen, 63 år

“Jeg har fået det ud af kurset, at jeg har genopfrisket brugen af mindfullness. Jeg ved at det er godt for mig at have det med i hverdagen til at mindske tanke-mylderet og fokusere på at bruge mindfulness til at tage det mere roligt og være i nuet. I sidste ende giver det en større mulighed for at oplevelser bliver mere intense. Dog kræver det øvelse :)”

Selvindsigt

Caroline, 21 år

“Kurset har givet mig en bedre indsigt i hvad det er, jeg går at tænker på i løbet af en dag, samt at kunne rumme disse mange tanker. Jeg har fået mere ro i mit hoved efter at være begyndt på at bruge mindfulness. Jeg synes, det er et fantastisk værktøj at have med sig i alle livets situationer.”

Afslapning

“Jeg har det helt anderledes, når jeg tager herfra igen, min krop er faldet helt ned.”

Mindfulness mod morgenstress

“Når jeg vågner om morgenen, bruger jeg 3 minutter på at mærke mit åndedræt og krop, så jeg kommer bedre igang med dagen.”

Åndedrættet

“Jeg er blevet mere bevidst om at trække vejret, når jeg kan mærke, at jeg begynder at have for travlt.”

Søvn

Jeg får mange tilbagemeldinger om at søvnen bliver forbedret, når folk begynder at praktisere mindfulness.

“Første gang jeg havde været her, sov jeg rigtigt godt om natten, men jeg tænkte, at det var tilfældigt. Nu er det sket tre gange.”

“Når jeg vågner meget tidligt om morgenen, bruger jeg bodyscanning. Jeg starter med at fokusere på venstre ben, det hjælper mig til at falde i søvn igen.”

Multitasking

“Jeg er holdt op med at lægge kabale og se tv på én gang.”

Mindful spisning

“I kender godt de der runde chokolader med mandler indeni, dem er jeg begyndt at nyde, før blev de bare væk uden jeg lagde mærke til det.”

Kontakt mig

Kontakt mig allerede i dag for en snak omkring dine behov. Jeg hjælper dig både videre som privatperson og som virksomhed.
Kontakt mig her
Copy link
Powered by Social Snap