Udtalelser fra kursister

Se, hvad kursisterne siger om mindfulness

En lærerig rejse og den er ikke slut endnu

“Mindfulness har lært mig at trække vejret rigtigt igen. Sove langt bedre.
At være bevidst om at nyde min mad.

I det hele taget at være meget mere til stede i nuet. Indtil nu har det været en lærerig rejse og den er ikke slut endnu. Heldigvis! Tak til mindfulness.”

Genopfriskning af mindfulness

Ellen, 63 år

“Jeg har fået det ud af kurset, at jeg har genopfrisket brugen af mindfullness. Jeg ved at det er godt for mig at have det med i hverdagen til at mindske tanke-mylderet og fokusere på at bruge mindfulness til at tage det mere roligt og være i nuet. I sidste ende giver det en større mulighed for at oplevelser bliver mere intense. Dog kræver det øvelse :)”

Selvindsigt

Caroline, 21 år

“Kurset har givet mig en bedre indsigt i hvad det er, jeg går at tænker på i løbet af en dag, samt at kunne rumme disse mange tanker. Jeg har fået mere ro i mit hoved efter at være begyndt på at bruge mindfulness. Jeg synes, det er et fantastisk værktøj at have med sig i alle livets situationer.”

Afslapning

“Jeg har det helt anderledes, når jeg tager herfra igen, min krop er faldet helt ned.”

Mindfulness mod morgenstress

“Når jeg vågner om morgenen, bruger jeg 3 minutter på at mærke mit åndedræt og krop, så jeg kommer bedre igang med dagen.”

Åndedrættet

“Jeg er blevet mere bevidst om at trække vejret, når jeg kan mærke, at jeg begynder at have for travlt.”

Søvn

Jeg får mange tilbagemeldinger om at søvnen bliver forbedret, når folk begynder at praktisere mindfulness.

“Første gang jeg havde været her, sov jeg rigtigt godt om natten, men jeg tænkte, at det var tilfældigt. Nu er det sket tre gange.”

“Når jeg vågner meget tidligt om morgenen, bruger jeg bodyscanning. Jeg starter med at fokusere på venstre ben, det hjælper mig til at falde i søvn igen.”

Multitasking

“Jeg er holdt op med at lægge kabale og se tv på én gang.”

Mindful spisning

“I kender godt de der runde chokolader med mandler indeni, dem er jeg begyndt at nyde, før blev de bare væk uden jeg lagde mærke til det.”

Kontakt mig

Kontakt mig allerede i dag for en snak omkring dine behov. Jeg hjælper dig både videre som privatperson og som virksomhed.
Kontakt mig her