Weekend kursus

Accept, selvomsorg og fred i sindet med Mindfulness

Kontakt mig her

Tid, sted & målgruppe

Lørdag den 29.02.20 kl. 10.00 – 16.00 Pris 425 kr. alle kan deltage.

Lørdag den 18.04.20 kl. 10.00 – 16.00 Pris 425 kr. fortsættere.

Tilmelding til FOF på tlf. 66 11 68 45 eller via FOF’s hjemmeside

Sted: FOF i Vindegade 72 i Odense.

Indhold

For alle
Kurset er hovedsageligt praktisk, men der vil også være lidt teori. Vi prøver forskellige mindfulness øvelser af, så du kan finde de øvelser, der passer dig bedst.
Vi mediterer både siddende på stol og har liggende øvelser på underlag. Vi udveksler erfaringer med hinanden. Medbring hæfte, skriveredskab, madpakke og tag behageligt tøj på. Der er kaffe og the.

Fortsættere
Kurset er for dig, der kender til basisøvelser i mindfulness. Kurset er hovedsageligt praktisk. Formålet er dels at komme dybere ind bagved tanker og følelser, til roen og den indre intelligens og dels at vedligeholde sin praksis.

Derudover skabes der en form for synergi, når vi mediterer sammen med andre. Vi mediterer siddende på stol eller pude, har liggende øvelser på underlag og mindful bevægelse.Fort

Få større indre ro og nærvær med mindfulness

Mindfulness er en nænsom, opmærksomhed på det, der er i nuet. En øvelse i at være nærværende i livet. Når vi mediterer, fokuserer vi på åndedrættet, kroppen og lydene. Vi bliver opmærksomme på vores tankemønstre og følelser, vi øver os i at acceptere, hvordan vi har det her og nu uden at dømme og analysere.
Mindfulness styrker vores selvomsorg og medfølelse, og vi får lettere ved at håndtere stress og tankemylder. Krop og sind restituerer og søvnen kan forbedres.

Kontakt mig

Kontakt mig allerede i dag for en snak omkring dine behov. Jeg hjælper dig både videre som privatperson og som virksomhed.
Kontakt mig her
Copy link
Powered by Social Snap